Grunnoppskrifter

  1. Tertebunn Her og Her (oppskrift)

    Litt erfaringer om tertedeig med tanke på hviling og forsteking… Her
    tertebunn 2
    ….og en morsom, sprø tertedeig med smeltet smør Her
    Tertebunn med smeltet smør 5 camilla&sverreproject
  2. Fingerkjeks Her og her

    Og endelig fikk jeg de til:
    fingerkjeks endelig Camilla&SverreProject
  3. Nøttebunn og Mandelbunn Her, her og her (oppskrift)
  4. Sukkerbrødbunn Her og her og oppskriften er her
       Sukkerbrød Camilla&SverreProject
  5. Vannbakkelsrøre Her
    vannbakkels
  6. Marengs Her og her
  7. Pikekyss Her og her
  8. Marengsbunn Her
  9. Vaniljekrem Her
  10. Romkrem
  11. Aniskrem Her
  12. Lett vaniljekrem Her, her og her
  13. Sjokolade Mousse Her
  14. Mørk Sjokoladeglasur Her
  15. Sjokoladekrem Her

Ekstramateriale:

  1. Klassisk Fransk Smørkrem Her
    Klassisk Fransk Smørkrem 1 Camilla&SverreProject
  2. Genoise Her
    Genoise 5 Camilla&SverreProject

Camilla & Sverre project foregår her.  Dette er bare grunnoppskriftene. Hvor langt jeg har kommet med hele kakeprosjektet finner du under progresjon.🙂

One thought on “Grunnoppskrifter

  1. Pingback: Tertebunn: litt om hviling og forsteking | Camilla&Sverre Project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s