Utfordringen!

den store kakeboka

Camilla& Sverre project; gjennomgang av Sverre Sætre’s ” Den store kakeboka”

Sterkt inspirert av filmen Julia&Julie, har jeg bestemt meg for å bake meg gjennom Sverre Sætres fantastiske “Den Store Kakeboka” ….på sånn ca et år. Boken er bare skjønn. I tillegg til alskens lekre kaker, skriver han artige historier omkring kakene, lærer bort triks til fin pynt og boken er nydelig illustrert. Jeg har andre bøker av han, og det er ikke til å se bort fra at det blir et oppfølgingsprosjekt (men én ting av gangen…)

Hvor dette prosjektet vil ende vites ikke. Målet er å få laget cirka én i uken, pluss at det blir ekstra ved bursdager. Jeg føler meg, helt ærlig, svært alene om ha som nyttårsforsett å spise mer kake… hmmm … får håper at noen vil hjelpe til med gildet. 😉 ..også er jo målet å bli bedre på baksten, ikke på spisingen.

Du lurer kanskje på hvorfor det ble nettopp dette kakeprosjektet? Tja… har forsøkt å gi en forklaring her, så får du se om den tilfredstiller nysgjerrigheten din.

Og så…. strider vi til verks… 😀 …Bon apetit!

Disclaimer: Jeg har ingen forbindelse med forfatter eller forlag av boken jeg baker meg gjennom. Ei heller er jeg proffesjonell kakebaker på noen måte, bare en matglad amatør, med et ønske om å bli bedre på kakebakingen 😉

Advertisements

5 thoughts on “Utfordringen!

    • 😀 😀 😀 Hehe… Så artig at det følges med her inne! 😉 Ja, det er lenge siden sist. “Jobber” for tiden med en energisvikt, men håper å komme i gjenge igjen snart. I mellomtiden, har jeg tenkt å løse opp tidsfristen, slik at det blir mer kos og litt mindre stress på de resterende kakene. 😉 Kommer sterkere tilbake!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s