Eye-candy

Å se på vakre ting gjør meg glad: enten det er en pent anrettet matrett, en nydelig dekorert kake, en vakkert illustrert kokebok og så videre. Dagens lenker er inspirert av dette:

 1. They Draw and Cook
  Det startet med søskenparet Nate Padavick og Salli Swindel. Han elsket å lage mat. Hun elsket å illustrere. Slik ble ideen om en illustrert kokebok til. Nå er det blitt en enorm samling av artistiske oppskrifter! Her er en av mine favoritter. En av svært mange… 😉
 2. Amy Atlas
  Når det gjelder anretting av dessertbuffeter finnes det ingen over Amy Atlas; selvese oppfinneren av “dessertbordet“, som siden har spredd seg til en internasjonal bevegelse. På hennes blogg finner du stadig nye anbefalinger, tips og tricks og masse inspirasjon til stylede, over-the-top, søte affærer via de mange gjestebidragene
 3. Spaceships and Laserbeams
  Fordi noen ganger føles det som om overvekten av festartikler og kakepynt er rosa, feminine og rysjete. Og fordi de små, kule gutta vi er så glade i, også liker fint pyntede fester. Redningen er de utrolig kule printables  fra Spaceships og Laserbeams som gjør en fest på en-to-tre. Du velger produktet, laster det ned og skriver det ut. Velg mellom fullstendige pakker, eller de enkelte deler. Robotbursdagen synes jeg er utrolig morsom!
 4. Sylvia Weinstock cakes
  Damen som også er kjent som “Leonardo Da Vinci of cakes” har den mest fantastiske portfolio du kan tenke deg. Se også flere bilder på bloggen hennes, og forbered deg på my “ooooooo” og “oi oi oi”. 🙂
 5. Fantastisk effekt med bølgende marsipanlokk
  En bildeguide for hvordan lage bølgende marsipan, sukkerpasta, fondant eller hva du enn foretrekker å trekke kaken din med. Tidkrevende? Ja visst, men for en wow-effekt!

Ferdig baket og snart visuelt tilgjengelig på bloggen: Klassisk gulerotkake, Mor Monsen og Kokosmakroner. Stay tuned…  🙂

Sverre Sætre kakeprosjektet foregår her; en liten hyllest til Den Store Kakeboka.
Klikk her for å “like” Det store kakeprosjektet Facebook

Advertisements

2 thoughts on “Eye-candy

 1. Å, mange vakre linker!
  Synes det er mye god inspirasjon til å holde gjennomførte selskap på http://www.mysweetandsaucy.com/ – alltid masse bra bilder. Fikk nesten lyst til å gifte meg. Haha!

  They Draw and Cook har en fin strek også, så lystige farger og former. O_O De kakene til Sylvia Weinstock….. WOW! Forventer å se en sånn billowing cake her nå hvert øyeblikk, Camilla! 😉 Ha en fin helg!

  • Sent svar fra meg, sånn er det når ryggen streiker og det ikke lar seg gjøre å sitte ved pcen. 😉

   Takk for hyggelig kommentar, som alltid, og supertakk for linken! Utrolig mye bra der, og jeg elsker sånne nettsteder med fest, kaker, stæsj og masse bilder, så dette var midt i blinken! 🙂 Ønsker deg en herlig dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s