Vaffelkakekake med rømmemousse og blåbær

Impulsivt ble det vaffelkake til dessert en dag! Nå er jeg vokst opp med at vi sier vaffelkake om en helt vanlig vaffel, så i mine øyne er dette noe så morsomt som en vaffelkakekake! 😀

Røren ga akkurat 10 deilige, velsmakende plater.

Under tiden da vaflene ble til, kom de jubelrop og gledesutbrudd fra glade gutter. Men ikke alle var like lystne på rømmemousse og blåbær. Og siden jeg mener at alle skal få det de liker, lagde vi porsjonsvaffelkakekaker, og de som heller ville ha den tradisjonelle varianten fikk det: med syltetøy, smør og sukker, smør og brunost, vaniljekesam, iskrem og annet som er godt. (Kanskje ikke alt på en gang…?)

De ble litt vanskelige å spise med skje (har vi sløve skjeer?) så vi endte opp med å løfte hvert hjerte og spise den etasje for etasje. Da ble poenget kanskje borte?

Visuelt sett er det jo en herlig måte å servere vafler på, om enn litt verre å dele og servere.

Konklusjon: Morro å ha testet det ut, og jeg aner store muligheter for gjensyn på en hytteterrasse i sommer, da med jordbær og iskrem. Men her hjemme kommer vi nok mest sannsynlig til å holde oss til å servere vafler og digg tilbehør for seg. Rømmemoussen var utrolig god!! -Kommer definitivt til å bli laget igjen. Tror den må være fantastisk godt tilbehør til blåbærterten?

Men min favorittvaffel vil nok alltid være den med brunost og syltetøy på.  😉

Prosjektet går sin gang…. Sees snart! 😉

Sverre Sætre kakeprosjektet foregår her; en liten hyllest til Den Store Kakeboka. Dette innlegget er arkivert under frukt- og bærkaker. Likte du dette vil du kanskje også like disse (pek på bildene for å se teksten):
       


Klikk her for å “like” Det store kakeprosjektet Facebook

Advertisements

2 thoughts on “Vaffelkakekake med rømmemousse og blåbær

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s