Det måtte kanskje skje?

Ikke før har jeg annonsert at det er høytid for kakebaking… Så kommer det en merkelig lyd fra kjøkkenmaskinen midt i piskingen av neste runde med hjemsøkte pikekyss. En lyd av den ikke så hyggelige sorten… (sett inn skummel lyd her)

Første feil tror jeg var kanskje å ikke ignorere lyden, men istedet anerkjenne den høylytt ved å rope ut over marengsmiksingen:
“Kjære, synes du også at denne lyden er rar og ny?”?!?

Deretter skar det seg muligens da vi valgte å anerkjenne lyden (“ok, den er der”), men vurderer den som sikkert ikke noe viktig…VI BAKER VIDERE! :))) ….jada… feil to…


Så jeg slo til med en sukkerkjeksdeig… *sukk* ….feil tre…  men gode kjeks da. For oppskrifter kan du klikke deg inn på joyofbaking sugar cookies & chocolate sugar cookies.

Her ble sjokoladevarianten favoritten. Men tilbake til tema.
Nå sitter jeg altså her uten kjøkkenmaskin. Og misunner de med armmuskler til å piske kremer, røre smør, og det som mere er, uten. Jeg får revurdere litt, de oppskriftene som var tenkt for de neste ukene, også får vi se.

Et siste-liten-Halloween prosjekt om ikke krever maskin: Mumifiserte rosiner! (Innholdet er jo på en måte litt mumifisert allerede :-D). Disse har bakeprinsen laget med rosinesker, gasbind og skumle øyne. Rosiner har aldri vært kulere! 🙂

Så får vi se hvordan neste bursdagskake skal bli tryllet frem til onsdag. I mellomtiden ønskes happy halloween til alle de små og store som skal ut og gå knask eller knep i kveld.
*Mohahahaha*

Snart tilbake med ny prosjektkake!  🙂

Sverre Sætre kakeprosjektet foregår her; en liten hyllest til Den Store Kakeboka. .
Likte du dette vil du kanskje også like disse (pek på bildene for å se teksten):

Klikk her for å “like” Det store kakeprosjektet Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s