Sukkerbrød

Kort, greit og ikke noe hokus pokus, men simpelten en deilig oppskrift… man bare pisker eggedosis av en rikelig porsjon egg, tilsetter sukker under piskingen og sikter inn melet til slutt. Voila! Perfekt sukkerbrød, -hver gang…!

Dette går i fryseren, for å bli en bløtkake på en ettårsdag til helgen.
Prosjektet går sakte fremover….😉

Sverre Sætre kakeprosjektet foregår her; en hyllest til Den Store Kakeboka. Dette innlegget er arkivert under grunnoppskrifter.
Du vil kanskje også like:

2 thoughts on “Sukkerbrød

  1. Pingback: Sjokoladebrød | Camilla&Sverre Project

  2. Pingback: Jordbærkake | Camilla&Sverre Project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s