Søtkavring

Søtkavring

Høres det ikke nusselig ut? Litt bestemor og kniplinger følelse.

Jeg har aldri hørt noen kalle det det før, men det er altså Sverres navn på dem. (Føler at vi kan være på fornavnsbasis nå…hehe) Og jeg kom til den konklusjon at jeg skal kalle det søtkavring alltid fra nå av. Selv om det stort sett ellers kalles biscotti… Med ristede haselnøtter, mandler, appelsinzest smakte de godt… men man lengter liksom etter en sterk espresso å dyppe dem i, eller vino santo (… eller skal vi si søtvin😉 )

Strengt tatt er dette fra en annen Sverre Sætre bok som heter “det gode norske”. Men bøkene overlapper hverandre så mye så jeg kjører litt slalom mellom dem.😉

Dette innlegget er arkivert under julekaker og småkaker. Du vil kanskje også like:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s