Marengsreder

Marengsrede….. Mmmmm….

Dette er litt som en porsjonspavlova, bortsett fra at Sverre presiserer at dette er en marengsbunn og ikke en pavlovabunn…😀

Hjemmelaget vaniljekrem i midten -som jeg i grunn ble usedvanlig godt fornøyd med. Og dandert oppå kremen er granateple og druer. Dette var Heia-Norge-kaken i dag. (Hurra for fantastiske Marit Bjørgen!)  I mangel av blåbær, gikk jeg for blå druer, så den ble mest rød hvit og lilla.😀

Kransekake er det også blitt siden sist, må bare pyntes før de kan foreviges i samlingen. – Og det ble til og med en variant med pistasjenøtter, glasert med mørk sjokolade, veldig gode og altfor farlige å ha liggende i frys’n, så hvis noen vil ha er det bare å rope ut.🙂

Oppskriften er lik som den for hjemsøkte pikekyss. Bare sprøyt ut store reder i stedet for spøkelser, og la de stå ekstra lenge i stekovnen. Gjerne over natten på svært lav temperatur.

Du vil kanskje også like:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s